Farm of a Preacher

farmofapreacher07

Een leuk oud klein huisje zomaar ergens in de B-weg. Doodstil toen ik aan kwam. Geen vogeltje, geen krekeltjes, helemaal nix.. Alles is dicht, behalve het raam dat wagenwijd open staat. Ik stap naar binnen en kijk rond.
Goh, das leuk, staat nog van alles binnen joh.. En ineens hoor ik: Pok, pok, pok, pok, pok, pok, pok, pok, pok…….. What the hell is dat ?????
Dus eerst maar ff rond kijken waar dat vandaan komt en al gauw zie ik dat een deur naar de bovenverdieping niet helemaal dicht zit en dus (door de wind?) tegen de sponning aan pokt.. Ik duw de deur goed dicht, maar dat helpt niet. Hij blijft pokken.. Ok, dan maar de deur open. Ondertussen camera gepakt, klaar gezet en dacht he das wel een leuke foto met die deur zo open (sorry, heb gestaged 😛 ).. Ik maak een foto en ga weer terug naar de andere ruimte en ineens…………………. Pok, pok, pok, pok, pok, pok, pok……………………. Is die deur weer dicht (gewaaid) en pokt weer..
Ok, heb echt geen moeite met spoken e.d. hoor, maar ga niet op mijn zenuwen werken he….. :/
Dus gezegd dat ik maar heel ff blijf, alleen ff wat fotootjes maken en dan ga ik weer weg.. Dus ik rap door dat huisje heen.. De deur bleek pokken………. (aarrggghhhh)..
Eindelijk klaar.. Spullen opgeruimd en weer via het raam naar buiten en ik sta buiten en het is ineens weer doodstil……………………………………………

Bezocht: Januari 2016

Gallerij