Ferme de la Demence

Een huisje waar ik in de afgelopen jaren toch al een paar keer ben geweest. Jaren geleden, denk toch wel een jaar of 4 a 5 ofzo was ik hier voor de 1e keer, maar toen moest je een ingang zoeken om er in te komen. Die uiteindelijk gevonden, maar binnen was het zo donker. Echt waar, gewoon pikkedonker.. En het was ook wel een beetje een bende en ik kon er op dat moment gewoon echt helemaal nix mee. Geprobeerd met de zaklamp, maar nee, heb m’n boeltje weer ingepakt en ben weggegaan.
Denk 2 jaar terug ofzo dat ik weer langs ben geweest. Was er in de buurt en dus ff kijken of ik er nu wat van kon maken????
Zelfde ingang als die daarvoor. En nog steeds een kleine bende binnen.. Ennnn.. Ook nog steeds pikkedonker daaro.. Heb een rondje gelopen binnen en ben weer weggegaan. Het lukte me gewoon niet. Had geen inspiratie en zag het gewoon niet.. 🙁
En nu nog eens terug.. 3 x is scheepsrecht zeggen ze wel eens he hahaha..
Maar nu schrok ik toch wel.. De ramen ingegooid. Deur open gebroken.. Rolluiken naar boven.. En binnen was het nog meer een bende dan eerst 🙁 .
Zo jammer he..
Nu wel wat fotootjes genomen, want ja, er was nu redelijk genoeg licht om er iets fatsoenlijks van te maken, althans voor zover het lukte tussen al die zooi 🙂 .

Bezocht: Mei 2018

Gallerij