Ferme du Sergeant

Een klein boerenhuisje. Was nog ff een gedoe zeg om op het terrein te komen. Eerst 2 enorme poorten moeten overmeesteren en toen zag ik ook nog eens dat er een waakgans en haan in de tuin liepen. Naja tuin??? Het terrein wat ook net achter het huis uit kwam.
Maar goed, ik was binnen 😀 . Even kijken hoe of wat, want ik begreep dat de trap naar boven ‘verstopt’ zat, maar die zit zoals zo veel oudere huizen gewoon wel eens achter een deur hahahaha 🙂 . Had hem dus al snel gevonden 😀 .
Eerst maar eens boven kieken en woow, wat een leuke slaapkamertjes zeg, echt geweldig om te zien.
Beneden was het apart om te zien.. Geen normale woonkamer met bankje en tafeltje e.d., maar ook een bed, maar dan meer een ziekenhuisbed en verder een stel kasten en stoelen e.d..
En dan ook nog een keukentje met eettafel en wat stoelen en kasten e.d.. En nog een ruimte, daar stonden wel wat van die fauteuils, dus denk dat dat een soort van woonkamertje was. Jammer dat dit bijna 1 grote hoop zooi was, behalve achterin dan.
Ook nog een stel schuren, maar dat was een hoop zooi op elkaar waar ik niet veel mee kon. Dus toen maar weer proberen weg te komen ondanks die waakdieren en hoge poorten..

Bezocht: Januari 2019

Gallerij