Ferme Helix

En toen moest Perry even naar Belgie om een rc-autootje te bekijken en op te halen. En zo rijden we dus richting het huis van de bewuste persoon en ineens zie ik wat aan de kant van de weg.. Veel onkruid, ramen kapot.. Oooohh, ik zet jou af en ik ga ff terug dan hoor..
Zo gezegd zo gedaan. Perry af gezet en terug gereden.. In geen velden of wegen een parking kunnen vinden, dus toen maar 1.5 km gaan lopen.. Had net zo goed vanaf dat huis waar Perry was kunnen gaan lopen, dat was maar 3 km geweest hahahaha.. Maar goed, ik kwam aan.. In m’n korte broek, zomerschoentjes en jaja wat was er allemaal voor onkruid ?? Juist.. Brandnetels en braamstruiken en prikstruiken.. Tuurlijk, heb ik weer..
Maar goed, je bent een Die Hard of niet he hahahah. Dus ik er door heen en naar binnen geklommen via het grote open raam.
Het was helaas helemaal leeg, maar er waren toch nog wel een paar leuke fotogeniekje hoekjes.. Althans vond ik dan.. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd zeg ik altijd 😀 .
En daarna weer terug gewandeld naar de auto en weer terug gereden naar Perry en daar nog ff gewacht totdat hij klaar was en zo konden we weer naar huis 🙂 .

Bezocht: Juli 2021

GALLERIJ