Ferme Laitiere

fermelaitiere13

Een leuk oud boerenhuisje. Toen Bertus en ik hier aankwamen moesten we toch ff goed kijken over het hoe of wat.. Achter op het terrein werd het nog gebruikt als een soort opslag van een boer.. En aan de voorkant liepen gezellig een paar schaapjes.
Ok, hoe gaan we hier op komen, maar dat ging ietsjes makkelijker dan we dachten en we vonden ook nog snel een gaatje en zo stonden we binnen :).
En ik heb deze locatie al zo’n half jaartje op staan om te doen en was helemaal vergeten hoe het er van binnen uit zag, maar dit vonden we toch wel heel prettig om te vinden :D.
Veel stof, veel spinrag, moest af en toe echt bukken, anders zat je er met je hoofd er in. Leuk en apart slaapkamertje met die prothese. Leuk zoldertje er ook nog eens bij.
Ja, hier hebben we ons prima vermaakt :).
En altijd vraag ik me af hoe dit soort huisjes er zo bij staan.. Een jaar later heb ik eindelijk het verhaal gehoord over dit huisje.. Een man en vrouw woonde daar samen, maar de vrouw is helaas overleden en de man kon er niet meer wonen.. Te oud e.d. en is toen bij zijn zoon ingetrokken die ook nog eens er tegenover woont.
Ondertussen zijn ze behoorlijk boos dat er elke keer ingebroken word. Ze hebben de boel al een paar keer dicht gemaakt, maar elke keer zijn er wel lui die boel dus weer open maken.
Dit vind ik zo jammer.. Als iets dicht is, laat het dan dicht.. Het is niet van jou, het is nog steeds van iemand anders, ook al is het verlaten en niet bewoond.

Bezocht: Maart 2016

Gallerij