Granada Farm

granadafarm10

Hier ooit al eens voor gestaan met Perry samen. We konden toen maar voor de helft er in komen. Alleen in de garage waar de Granada stond.. Verder konden we niet komen, wat best wel jammer was, want ik had toen best wel zin om dit huisje op de foto te zetten :(.
En nu, zo’n jaar later toch maar eens terug gegaan. Ik kreeg te horen hoe je er in moest komen en zoals ik het hoorde begreep ik dat me dat prima alleen zou lukken :D.
Maar ik had helaas toch wat hulp nodig merkte ik toen ik daar in het donker aan kwam. En gelukkig was het donker, dan zag men mijn gestuntel en geblunder niet hahahaha..
Ik had dus weer mijn lieve, zware statief nodig. Toch wel blij dat Perry zo’n zwaar, stevig ding heeft uitgezocht voor me :).
Ding uitgeklapt, het beruchtje touwtje er om heen en klimmen maar. Dit ging best wel moeizaam, want het was toch net ietsjes hoger dan ik dacht. En ja hoor, ik zit daar op die gave vensterbank en wat denk je: was ik het touwtje kwijt…. Ik had handschoenen aan en dan voel je zo’n licht touwtje niet en tijdens het klimmen was die dus ontsnapt :/…
Kon ik weer naar beneden……. Aaarrrggghhh…..
Beneden aangekomen dus eerst het uiteinde van het touwtje maar om mijn pols heen vast gemaakt en toen weer naar boven klimmen.. (Godsamme man)….
En yessss.. Boven op de vensterbank kon ik zo mijn statiefje binnen halen en wachten tot het eindelijk licht genoeg was om foto’s te maken :D.

Bezocht: December 2015

Gallerij