Huize Donna

Een echt klein oud huisje en weer zelf gevonden 😀 . Ik kwam hem tegen toen ik op de scooter naar Belgie ging om een locatie te doen.  En ja, ook al was ik op de scooter, dan nog kan ik dat ding niet voor het huis kwijt natuurlijk, want ook dat valt op. Dus een geschikte plek gevonden voor m’n scootertje en terug gewandeld.
Een oud krakkemikkig huisje.. En alles was dicht…. Naja, bijna dicht 🙂 ..
Overal goed rondgekeken en er was een kelderraampje, dus daar kon ik mooi langs naar binnen toe, maar toen had ik weer een probleem… ???
De kelder stond vol water.. En ik dacht eerst een klein laagje, maar dus niet. Was toch goed enkelhoog en ja dat kunnen mijn schoenen niet aan. En ja, m’n kaplaarzen liggen in de auto en die had ik niet bij hahahahha 😀 .
Eventjes rondgekeken en op het 1e stukje kon ik wel op een paar bakstenen staan, maar verder ging dat niet, want dat was nog dieper.. Toen zag ik een plank, die op een baksteen gelegd en het uiteinde bij de trap naar boven en zo met 2 passen kon ik INCLUSIEF droge voeten binnen komen 😀 .

Binnen was het helaas helemaal leeg op een kacheltje na dan. En terwijl ik zo bezig ben wil ik m’n belichting veranderen.. Hmmm.. M’n draaiknop draait wel, maar mijn instellingen op mijn camera blijven gewoon keihard stil staan 🙁 ..
WHAT THE FFFFF…!!!!  Ok, uit gezet, weer aangezet.. Nog eens.. En weer niet.. Godgloeiende…
Andere hdr-stand.. En ook die doet het niet.. :/
Foto’s terug bekijken doet ie wel, dus echt kapot is dat draaiding niet..
Ok, dan maar zonder die belichtingsding werken en hopen op het beste…
En na 3 locaties, toen ik echt net helemaal klaar was met foto’s maken en op m’n scooter wilde stappen om naar huis te rijden belde Perry op en zei dat ie misschien op LOCK stond.. En jawel.. Per ongeluk aangezeten dus en hij stond vast en dan doet ie nix.. Me totaal niet opgevallen, omdat ik dat knopje dus nevernooitniet gebruik haahaha 😀 .

En natuurlijk nog 2 selfies.. 1 op de boot richting den overkanten 😛 . En de andere bij de grens, waar ik dus officieel volgens de Belgische wetten een helm op moet en die heb ik als snorcootergebruiker dus niet, want dat hoeft bij ons in NL niet hahahha.. Dus ff illegaal gedaan, maar echt op je gemakje rijd je dan niet echt hoor. Gelukkig veel B-wegen kunnen pakken en afgelegen fietspaden en heb geen flikken gezien gelukkig 😀 .

Bezocht: Oktober 2017

Gallerij