Huize Hermans

huizehermans15

En eindelijk weer eens iets zelf gevonden 😀 .
Ik ging weer eens van de ene locatie naar de andere en ik was gezellig aan het genieten van het zonnetje, de blauwe lucht en de groene landschappen totdat ik ineens in een groen bosje met boompjes en struikjes een stukje huis op zag doemen..
Gelijk in de remmen, terug gereden en hmmm, dat ziet er wel verlaten uit.. Stukje verderop geparkeerd, spullen gepakt en er naar terug gewandeld 🙂 .
Luiken waren bijna helemaal dicht.. Tuin vol met onkruid en kleine struikjes. Snel door de struikjes heen naar achteren en aan de deur gevoeld. Die was open.. Naar binnen gegluurd, niemand te zien… En nee, hier woont volgens mij toch echt niemand meer..
Oud, zooi, spinrag en stof overal.. En ook een paar dildo’s……. En diverse sexvideobanden…. En viagra…. Nee, ze waren niet vies van een potje sex hahahaha 😀 .

Zat er in de schuur ook nog een vogeltje opgesloten. Hoorde wel al de hele tijd een tjilp en het leek net of tie dus in een kooitje binnen zat.. Maar zat dus in de schuur.. En natuurlijk net bij een raam wat dicht was terwijl in de ruimte er naast een raam open stond..
Dus voorzichtig dat raam geopend aan 1 kant en met een vliegenmepper die er lag het vogeltje voorzichtig naar het open raam geduwd.. Hij was volgens mij best wel heel erg moe, want had er geen puf meer in. Maar gelukkig gelukt 😀 . En buiten zal tie wel op krachten gekomen zijn, want toen ik daarna naar buiten ging heb ik hem niet meer gezien..

Bezocht: Juli 2016

Gallerij