Huize Maria

En een ander leuk huisje met nog diverse spulletjes er in. Leek wel zo’n beetje op Maison Stratego. Die had ook zo’n deur naar een ruimte waar dat kacheltje stond en dan weer een andere deur naar de woonkamer, maar dan net weer ietsjes kleiner 😀 .
Gezellig m’n ding gedaan hiero en ineens hoorde ik: Hallo…
Oepssss.. Dus ik naar daar waar het geluid vandaan kwam en daar stond een jongeman door het raampje heen te kijken. Aaaah urbexer zegt ie.. Ik zeg: Jij ook? Ja zegt ie.. Ppppfftt, gelukkig hahaha 😀 .
Binnen ff kennis gemaakt en het was Andy 🙂 . Altijd wel leuk om mede-urbexers tegen te komen. En gelukkig was ik net klaar, dus hij kon mooi z’n gangetje gaan. Ik ging buiten nog ff een fotootje maken en toen hoorde ik weer ineens Hallo…… Maar dan klonk het wat bozer…. 🙁
Een oud vrouwtje stond er om de hoek en ze wilden de politie bellen. Dus ik beleefd gezegd dat ik alleen maar foto’s kwam maken en zo draaide ik me om naar haar met m’n camera en zo ging haar gezicht van boos naar aardig en verbaasd 🙂 .
Foto’s ??? Dus ik uitgelegd dat ik dit mooi vind en ik mocht dan m’n foto afmaken, maar moest daarna wel weggaan. Zij was de buurvrouw en ze zou het in het oog houden, want hier woonde niemand meer. Dus mijn excuses aangeboden en ben toen nog even mijn laatste foto wezen maken.
Terwijl de buurvrouw wegliep had ik Andy maar ff verwittigd dat ie dus op moest letten als hij naar buiten ging, want de buurvrouw wist dus niet dat er nog iemand binnen was 😛 .

Bezocht: Juli 2017

Gallerij