Lost in the Woods the House

Lost in the Woods the house

lostinthewoods09

Dit is echt bizar.. Volgens mij is deze locatie echt gevonden door Google Earth af te struinen. Je ziet namelijk via G.E. van bovenaf wel een huisje midden in de bossen, maar als je er langs rijd zie je echt helemaal nix, alleen maar bos.
En wat voor een bos.. Jeetje mineetje.. En dan zit je toch nog wel redelijk dicht bij de B-weg die er naast ligt, maar op m’n gemakje voelde ik me echt totaal niet zeg. Om eerlijk te zijn vond ik het er doodeng hahaha..
Ik loop wel eens in een bos en dan hoor je wel eens vogeltjes fluiten e.d., maar dit was toch anders. Ik hoorde echt dingen waarvan ik dacht ok, nu komt er iemand aan, maar er kwam maar niemand.
Takken die braken, vogels die schreeuwden en toen ik in het huisje was in de slaapkamer waren daar ook een paar dieren bezig tussen het dak en het plafond en dat was al helemaal niet ontspannend hahaha.
Leek wel een beetje of ik in een horrorfilm terecht was gekomen met die Texas Chainsawguy en dat er mensen zich een weg naar buiten groeven door middel van het hout van het huisje kapot te krabben…………….
Ik was in ieder geval wel blij dat ik m’n zomerse tenue niet aan gedaan had, want de brandnetels stonden goed hoog…

anniebrandnetels

Bezocht: Juni 2015

Gallerij