Maison Bramble

Een klein huisje verstopt tussen de braamstruiken. Ik reed er langs en dacht wooow, dat kan wel eens urbex zijn..
Snel Blue een stuk verderop geparkeerd en terug gewandeld. Gelijk maar via de voortuin naar achteren en toen stond ik vast.. Er was geen doorkomen aan om via daar dus naar achteren te komen..
Oooeee, das kut.. En nu ??
Gelukkig was het nog een beetje vroeg, dus ik zachtjes over het grindpad bij de buren om zo te kijken of er niet een andere doorgang was. Ik zag namelijk echt nergens een urbexpaadje, dus hier is echt al heeeeeeel lang niemand meer geweest 😀 . Een nieuwtje voor ikke 🙂 .
Maar ok.. Geen nieuwtje als je er niet binnen kan gluren.. Dus de stoute schoenen aangetrokken en zachtjes via het grindpaadje van de buren door gewandeld en kwam nog meer braamstruiken tegen. Wat ga ik doen ?? Weg gaan en laten doen.. Of toch proberen een doorgang te creëren???? Toch maar het laatste, want wie weet wat je dus laat schieten he..
En gelukkig had ik m’n stevige schoenen aan, oude spijkerbroek, redelijk dik vestje EN handschoenen, dus gewoon door en over die braamstruiken heen gestruikeld en toen stond ik achter 😀 .
En de deur…. Die klemde.. 😀 .. Klein duwtje en hij was open.. Ooooh dat vond ik al vet genoeg 🙂 .
En toen kijken.. Wat gaan we hier vinden ???
Beneden was het een bende.. Spullen opgestapeld, beetje opslag. Ook leek het of ze begonnen waren met een aanbouw, maar toch maar weer mee gestopt?????
Beneden was dus nix leuks eigenlijk. Kon er nix van maken 🙁 ..
Ik twijfelde al bijna of ik nu wel of niet naar boven zou gaan…. Toch maar gedaan en woooowww.. 2 slaapkamertjes met bedden. Ok, ook wel wat zooi er bij, maar toch genoeg voor mij om het geweldig te vinden 😀 .
De mensen die hier woonden hadden wel een poesje.. Helaas is het poesje in het bed overleden van zijn baasje(s) 🙁 ..

Bezocht: Juli 2017

Gallerij