Maison de Viron 2

Maison de Viron revisit

maisondeviron08

Een klein landhuis boven op een berg.. Hier ooit in mei 2010 al eens geweest, maar ja, toen was ik nog geen jaartje bezig met urbex en de foto’s zijn nou niet zo mooi vond ik en wilde graag eens terug.
Toendertijd was het al een beruchte locatie.. De barones woonde op het terrein zelf en hield alles goed in de gaten. Toen is het alsnog gelukt om deze mooie locatie te doen en met goede moed gingen Angelique, Ron, Eva en ik hier op een vroege morgen heen in de hoop dat het nu weer zou lukken :D.
7 uur kwamen we aan in het dorpje. De auto verstopt, want schijnbaar waren ze daar goed alert op als er buitenlandse auto’s het dorpje in kwamen, maar ja, toen wij kwamen lag iedereen nog in diepe rust :).
Heel snel en heel stil naar het landhuisje gelopen en woow, wat blijft ze prachtig aan de buitenkant. Heerlijk oud en statig staat ze daar op dat bergje zo het dal in te kijken. Wat een uitzicht….
Snel naar binnen en toen wachten tot het licht werd en konden we foto’s gaan maken :D. En ook binnen is ze nog steeds een beauty :).

Bezocht: Februari 2015

Gallerij