Maison de Viron 3

Het bekendste huisje van urbexland.. Hier in 2010 en in 2015 al eens geweest en je ziet het gewoon zienderogen achteruit gaan 🙁 . Zo zonde zeg.. 8 jaar geleden moest je nog moeite doen om er in te komen. Nu staan ramen en deuren gewoon open, althans ze zitten er niet eens meer in, je kan er zo door heen wandelen…
En we waren daar met z’n 2tjes.. Mark en ik. Mark was er nog niet geweest en we kwamen er toch praktisch langs. Dus dan maar ff gluren.
En natuurlijk was er een wielerwedstrijd aan de gang toen we kwamen, dus het halve dorp stond daar naar te kijken en lette niet op wat wij gingen doen 😀 .
Eenmaal binnen konden we lekker onze gang gaan totdat er ineens een stel jonge mensen op het gazon gingen picknicken.. Auto’s aan de kant van het gras, spulletjes eruit en lekker zitten en liggen op het gras in het zonnetje. En ik was gelukkig al op verdieping 1, maar Mark was nog op de zolder en de enigste trap die daar is, is precies langs het raam dat uitkijkt op dat gazon en ja, als je dus rechtop staand die trap afwandelt zien ze je geheid. Dus op handen en knieën ging Mark die trap af om niet gezien te worden 😀 .. Daarna de andere trap genomen om niet gezien te worden.
Jammer alleen dat andere dit soort dingen dan weer verpesten he 🙁 .
Wij waren dus ondertussen gewoon verder gegaan met foto’s maken. Zolang we niet bij ramen aan die kant van het gebouw kwamen was het goed. Zolang hun ons niet zien gaat er nix gebeuren..
Maar toen kwamen er 2 andere ik denk urbexers, want 1 er van had een camera in z’n handen (zonder statief en dat in dat donkere hol) en die waren behoorlijk luid aan de babbel. Dus toen ze schrokken van me zei ik al dat ze beter wat zachter konden doen, want er zaten mensen buiten.
En toen wij nog 1 ruimte moesten doen gingen hun naar boven.. Via de trap langs de kant waar die jongelui dus zaten.. En toen hoorden we ineens Hallo roepen naast het huis.
Shit, komen ze er nu aan ???
En toen stonden ze voor de voordeur te kletsen en wij stonden om de hoek te wachten en hopen dat ze weg zouden lopen, maar helaas. Denkelijk door die andere 2 zijn ze dus ook maar naar binnen gestapt.
Schrokken toch ook wel van ons en excuseerde zich zelfs omdat ze ons gestoord hadden 😛 .
Dat vond ik dan wel weer grappig hahaha. Maar toch, snap niet dat sommige ‘urbexers’ zo makkelijk denken en doen over een locatie.. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is om een huis van een ander in te wandelen..

Bezocht: Augustus 2018

Gallerij