Maison du Crane

maisonducrane02

Een boerderij-achtig huisje wat al heel lang op mijn lijstje stond.. Sinds dat ik hem heb al een paar keer langs geweest, maar elke keer potdicht. Best wel jammer, want de foto’s die ik er al van gezien had zagen er echt geweldig uit.
Maar eindelijk hoorde ik op zaterdag dat ie open was en ik zat te twijfelen.. Ga ik….?? Ga ik niet…..?
De dag zelf kon ik niet meer, moest werken.. Zondag kan ik ook niet echt, want ik had behendigheid met Jory. Ja, das het nadeel van 2 hobby’s hebben, waarvan de 1 dus tegenwoordig verplicht is op de zondag en die wou ik toch echt niet afzeggen, want hond en ik ook vinden dat een geweldige hobby en dat wil ik mijn doggie toch echt niet ontnemen.. Dus het zou dan pas ergens woensdag of vrijdags kunnen of pas zaterdags.. Maar ja, is het dan nog open ????
Maar Perry zei, ga nou maar lekker vroeg, dan kan je al rondkijken voor standpunten en details, dan kan je gelijk beginnen als het wat lichter is en dan ben je misschien zo klaar en dan gelijk weer naar huis en kan je op tijd thuis zijn voor de behendigheid..
Dus zo gezegd, zo gedaan.. Vroeg naar bed, vroeg het wekkertje en zo stond ik in het donker een paar uur later in het huisje :D.
EINDELIJK!!!
Eerst rustig rond gelopen en gekeken en ook naar buiten gekeken en goh, het ligt best wel redelijk afgelegen en aan de andere kant zitten alleen maar bosjes e.d.. Dus de gok gewaagd en ben voorzichtig gaan lightpainten :).
Leuk huisje, blij dat ik hem eindelijk van m’n lijstje af kan halen, maar toch jammer dat er dingen weg zijn. Of het door de eigenaar is of dieven is geweest weet ik niet. Ook een ruimte wat ik op een eerdere foto gezien heb die nog ‘normaal’ gemeubileerd was, maar bij mij was die ruimte halfleeg, met wat rotzooi en wel wat kastjes en stoelen, maar de rest van het meubilair stonden tegen de grote ramen gebarricadeerd????
Maar goed, mag niet klagen, want al zeg ik het zelf, vind m’n fotootjes er toch best wel top uit zien :D.

Bezocht: Februari 2016

Gallerij