Maison Foyer

Een leuk huisje langs de kant van de weg. Ik reed er langs en dacht: Wat is dit ??? Zag een roestige poort en veel bomen en struiken en onkruid e.d…. Dit moest onderzocht worden.
Google Earth er bij genomen, want met die streetview tegenwoordig kan je wel mooi zien hoe het er een paar jaar geleden eruit zag en toen was het nog netjes zeg maar..
Hmmm.. Ok, dit word weer exploren 😀 .
Ik zag een hek waar ik me tussendoor kon wurmen, dus daar langs, tussen de bomen en struiken door in de tuin gelopen om bij het huis te komen. Rondje gewandeld en ik werd al verwelkomt, want de deur stond open. Helaas was het huisje helemaal leeg, maar had wel een paar leuke fotomomentjes. En elke kamer had wel zo’n schouw van een open haard. Ik hou van open haarden hoor, maar om dat nu in elke kamer van m’n huis te hebben vind ik dan weer nix hahahah 😀 .
Na afloop wilde ik weer weg gaan en wat zag ik??? Hmmm, die poort ziet er toch wel ‘open’ uit.. En ja hoor, kon hem gewoon opentrekken hahahaha. Hoefde ik in ieder geval niet meer door het oerwoud terug naar buiten te gaan 😛 .

Bezocht: Oktober 2017

Gallerij