Maison Gustaaf 2

Maison Gustaaf revisit

maisongustaaf2-06

Hier in november 2013 geweest.. Was een van de 1e, tenminste voor zover ik weet, want ik had van 1 iemand nog maar foto’s er van gezien en dan de mijne en meer niet.. Ondertussen zijn er tig foto’s van in omloop.. Op zich niet erg, want vind het alleen maar leuk om foto’s te vergelijken op bewerking e.d. en iedereen maakt hem toch net weer een beetje anders…
Maar toen ik dus afgelopen zondag er was, zag het er toch een beetje anders eruit dan eerst.. De stoof die eerst op de keukentafel stond was verplaatst.. Toen kon ik geen mooie foto maken van de keuken.. Nu wel…..
In een kamertje stond ook nog een tafel in de weg en moest toen dus een beetje moeilijk doen om een foto er van te maken.. En nu stond dat tafeltje dus gewoon helemaal opschoven tegen de muur aan..
En de kast met fotolijstjes.. De 1e keer stond het vol en nu was het netjes opgeruimd en stonden de lijstjes recht..
Op zich een dingetje rechtzetten ok, een propje papier of ander vuil aan de kant ok, maar ff een stoof verplaatsen van de ene kant naar de andere kant vind ik toch wel weer wat te hoor..
Laat gewoon staan.. Spul is niet van jou.. Je moet blij wezen dat je foto’s kan maken en als men zo gaat doen en ze komen er achter dan kan je er naar fluiten.. Maar ja, volgens mij lul ik tegen een muur, want iedereen zegt: Ik verplaats nix, maar ondertussen verschuiven we van alles………

Bezocht: Februari 2014

Gallerij