Maison Madam Mokka

maisonmadammokka01

Een leuk boerderijhuisje met schuurtjes.. Ik was gewaarschuwd voor een boer die er achter zou wonen ????
En op google earth zag ik wel een soort huisje achter de boerderij staan en dacht dus dat die daar woonde..
Dusssss, dat werd oppassen geblazen.. En aangezien ik al best wel gestrest was die dag vanwege andere ‘aanwezigheden’ van personen op locatie had ik daar nu weinig zin in..
Dus eerst langs het hekketje, maar dan kwam ik dus op een pad uit die er redelijk goed uit zag en kwam dus bij dat huisje uit.. En toevallig hoorde ik ook nog eens wat, dus ik gauw weer terug langs het hekketje..
Ok, poging 2.. Links langs de bosjes, maar dan kwam ik dus ook bij dat huisje uit….. Verdamme…..
Ok, poging 3… Rechts van het huisje langs een of ander paadje en als ik verder zou lopen kwam ik dus ook weer bij dat ene huisje uit, maar toen zag ik tussen de bossen een redelijke opening waar ik door heen kon kruipen en zo kwam ik dus bijna in de achtertuin van de locatie uit.. Met bijna zicht op dat kuthuisje van die boer (althans dat dacht ik)…
Godgloeiende… En nog steeds hoorde ik wat.. En het leek wel of het uit het schuurtje kwam die bij de locatie hoorde……
Stap voor stap tussen de takken door, elke keer als ik wat hoorde stond ik stil om te luisteren waar het vandaan kwam.. Dan weer een stap.. En toen stond ik eindelijk midden in het tuintje.. En het was stil… Of toch niet……. ????
Voorzichtig liep ik naar het gene waar ik wat hoorde.. Ik zag namelijk wel iets bewegen, maar het kon geen mens zijn..
En natuurlijk.. Heb ik weer.. Een kat die daar gezellig zat te springen tegen een of ander beestje ofzo.. Godsamme jezus..
Maar goed, gerust was ik nog steeds niet, want achter dat schuurtje was dus dat pad met dat andere huisje.. My goddddd, das echt dichtbij..
Dus ik snel de ingang gezocht en naar binnen… En binnen voelde ik me ook niet echt op m’n gemak eigenlijk..
Volgens alle kalenders die je er zag is de persoon die er woonde er het laatste geweest in augustus 2012.. Das 4 jaar geleden joh.. Maar sommige dingen zagen er nog zo mooi uit joh. Er hingen spiegelschilderijtjes aan de muur en die blonken gewoon nog joh.. Lag wel een klein laagje stof op, maar toch glommen ze nog.. En zo was het met meerdere dingen.. Maar er hingen wel overal spinrag in alle hoekjes en gaatjes waar je maar keek.. En de plantjes hadden ook al een behoorlijk tijd geen water gehad.
Volgens mij is het een vrouwtje geweest zo aan de kleren te zien die in de kast hing. En ze was slecht ter been denk ik ook, want in het keukentje stond zo’n oprijdingetje voor de drempel waar een rolstoel of rollator over heen kon..
Misschien ligt het vrouwtje nog wel in een verzorgingstehuis of is misschien ondertussen overleden en de (klein)kinderen hebben ruzie of weten nog niet hoe of wat met het huisje en de inboedel, zoals bij de meeste huisjes het geval is…
Maar goed, toen ik klaar was (althans dat dacht ik) ging ik weer snel door de zelfde bosjes weer naar buiten en in de auto heb ik eens ff gechat met degene van wie ik het huisje had..
En we zijn dus tot de conclusie gekomen dat ik terug moet hahahahahha, want het was helemaal niet zo stressig zoals ik dacht.. Dat huisje er achter was nog een schuur en niet het huis van de boer en ben dus dingen vergeten en de boer was vermoedelijk dus op het land bezig, maar was toevallig aan het sleutelen aan z’n tractor en daarom dachten de andere dat hij daar dus ergens woonde…
Hoe maak je je eigen gek hahahahahha 😀 ..

Bezocht: Juli 2016

Gallerij