Maison Marcel

maisonmarcel36

De laatste locatie van 2016.  Een geweldig mooi oud huisje. Overal spinrag en stof.
Was nog ff puzzelen hoe ik er in moest komen, maar via een ietwat te hoog hekje en een behoorlijk rimboe in de tuin kwam ik eindelijk bij het huisje aan. Naar binnen en toen wachten tot het licht werd.
Ondertussen contact met de vinder van het huisje om door te geven dat ik binnen was. En zachtjes aan werd het lichter dus ik ging op het gemakje het huisje eerst maar eens bekijken, want het was toch nog net te donker om foto’s te maken.
Boven een paar mooie slaapkamers, waarvan er 1tje dicht zat, ik duwde niet zo heel erg hard, omdat de deur behoorlijk klemde en het was zo stil, dus was bang dat het gehoord zou worden… Dus ik vroeg of dat bij de ander ook zo was, maar dat was niet het geval… Hmmm, dan maar ff opletten, want je weet maar nooit..
Ondertussen hoor je altijd wel van alles in zo’n huis. Er is tocht, een raampje kapot, dus het waait, dingen krassen tegen elkaar aan.. Enz enz enz.. Je kan je eigen zo gek maken als je wilt hahaha 😀 ..
Maar goed, ondanks die dichte deur ben ik gewoon aan de gang gegaan. Echt veel foto’s overal van gemaakt 😀 .
En tussendoor contact gehouden met die ene persoon. Ik had al doorgegeven dat het hek toch ietwat te hoog was voor me om daar over terug te gaan, dus ff een simpele oplossing bedacht en die was eigenlijk heeeeeel erg simpel (maar die hou ik lekker voor me 😛 ).
Maar na 2 uurtjes hier binnen hangen vond ik het wel genoeg. Had genoeg foto’s en heb m’n ogen uit gekeken. Hoe kan iemand dit zo achter later.. Zo mooi, zo oud, zo zonde..
Eerst nog ff snel bij die ene kamer nog ff gluren waar de deur van klemde.. En nu met 1 goede stoot vloog hij open.. Helemaal niemand hahahaha. Deur was gewoon dichtgewaaid en klemde dus.. Pffftt.. LOL
En toen weer naar buiten en daar stond ik binnen no-time 😀 . Dat ging wat makkelijker dan ik gedacht had haha.

Bezocht: December 2016

Gallerij