Maison Marinelle

Een oud en klein huisje.. Nou ja, klein??? Het is een lang en smal huisje.. Eerst door het hoge onkruid en boompjes naar achteren om daar te kijken of er niet een ingang was en dan merkte je pas eigenlijk dat het best wel een lang en smal huisje was. Of het kwam door het oerwoud waar ik me een weg door heen moest banen dat het wel een eeuwigheid leek te duren 😀 .
Maar goed.. Ik was eindelijk binnen en eerst ff snel rondgekeken beneden of er echt niemand was, ondertussen een rare geur geroken toen ik in het halletje liep. Ik weet niet wat het precies was. Het stonk een beetje.. Maar dat was na 2 stappen verder lopen alweer weg. Mijn neus werkt niet zo goed en ik ruik het meestal als ik ergens precies boven sta. Dus ik dacht: Die geur kom ik dadelijk nog wel eens keer tegen en ben toen op het gemakje naar boven gegaan. Ik doe altijd eerst de bovenverdieping, dan heb ik dat traplopen in ieder geval alvast gehad 😀 .
Maar ok, dus ik naar boven. Lekker m’n ding gedaan.. Weinig bedden om eerlijk te zijn boven zeg. Beneden ook niet trouwens. Er waren wel wat rommelkamertjes, dus denk dat daar wel een of ander bedje verstopt zit..
En eindelijk beneden kwam ik die geur weer tegen. Achter de deur naar een gang. En daar zat een deur naar een kamertje.. Dus ik doe die deur open en daar zag ik hem.. Of haar….
Een hond 🙁  ..
Zo zonde.. Die kamer was denk ik zijn/haar plek.. Een tennisbal lag in de kast. De bench en mand stonden ook in die ruimte..
Waarom??
Misschien baasje overleden?? Ambulance heeft die mee genomen en zullen wel gedacht hebben dat er iemand voor de hond zou komen.. Wat dus niemand deed…. 🙁
Zijn/haar laatste dagen versleten en/of verhongert in dat huisje.. Of in die kamer, want kon nou niet echt op uitmaken dat de hond op meerdere plekken is geweest in het huis en anders had ie toch wel ergens anders gelegen ipv naast z’n bench.
Hij lag er in ieder geval al een tijdje.. Dus niet schrikken bij de laatste foto’s in de gallerij aub..

Bezocht: Juni 2017

Gallerij