Maison Mertens/Le Apiculteur 2

Gevonden ergens in 2012 met Sacha, huisje was toen dicht en van de kassen kon ik toen niet zo veel iets van maken.. In 2014 terug geweest, maar huisje was nog steeds dicht, maar toen me eigen wel vermaakt in de kassen ondanks dat er een wespennest rond hing.
En nu na 3 jaar weer eindelijk eens terug geweest om te checken of het huisje open was. En ja, dat was het geval. Helaas was het er binnen wel pikkedonker en grotendeels helemaal leeg 🙁 . Er stonden wel wat kasten en stoelen binnen, maar kon daar weinig mee eigenlijk.
Er lagen wel genoeg jezusprullaria die ik wel hartstikke leuk vond om op de foto te zetten 😀 .
Helaas wel allemaal ff snel met de telefoon genomen, want Perry vond het zelf niet zo leuk, dus om ff geen tijd te verspillen heb ik alles maar met de telefoon gedaan 😀 .
Maar het was een druivenlaar die z’n zaak aan huis had.  3 lange rijen vol met kassen stonden er achter in z’n tuin zagen we op een foto staan die in het huisje hing. Op het moment dat we er waren zag je er maar 1 1/2 zeg maar. En nu gelukkig ook zonder wespen zoals ik die tegenkwam in 2014, dus kon nu ook de kassen goed rondkijken, al zagen die er nog steeds het zelfde eruit als toen.
De eigenaar is al een behoorlijk tijdje overleden en ja, dit huisje is net zoals de meeste huisjes het probleem van een erfeniskwestie.. Zo zonde 🙁  …

Hier alleen de reeks van de kassen: http://www.lovelypieces.nl/locatie-repo/ue-per-land/locaties-belgie/belgiediverse/le-apiculteur

Bezocht: December 2017

Gallerij