Maison Miaou

maisonmiaou12

Ik was uitgenodigd om op de expositie van Urb3x te komen kijken naar zijn foto’s en de andere foto’s die daar allemaal hingen. En ja, soms wil ik wel eens bij een expositie gaan kijken, ook om de mens achter de foto’s eens in het echt te zien 😀 .
Helaas moest hij zelf smiddags werken, dus we spraken af in de ochtend en speciaal voor mij deden ze de deuren open, want normaal gesproken begon de expo pas om 2 uur. En zo kreeg ik dus een kleine V.I.P.-tour 🙂 .
Hele mooie foto’s gezien, locaties die ik al kende, maar ook nog onbekende of waar ik in de toekomst nog heen ga. Ook nog gebabbeld en zo zei hij ineens: Ik weet wel een leuk huisje voor je.
En zo reed hij mij naar dat huisje waar ik daarna toch nog zo’n 1 1/2 uur lekker binnen rond gehangen heb. Oud, stof, spinrag en spinnen :/ … Oude dingetjes, leuke dingetjes. Heb van alles op de foto gezet… En toen dacht ik dat ik klaar was en kwam ik bij een deuropening die ineens een hele andere ruimte aan gaf die ik nog niet gezien had. Nog meer 😀 . Geweldig..
Thnx for the invite and the little house and very nice to meet you 🙂 .

Bezocht: Mei 2016

Gallerij