Maison Panema

Een klein knus huisje. Ik vond deze in februari 2017, maar hij was toen pot en potdicht.
Kan me nog goed herinneren dat ik een ingang zocht. De voorkant is gericht op een drukke weg en zag via de zijstraat een paadje achter de huizen/tuinen lopen. Dus ik via daar kijken welk huis het was en hup die tuin in. Ben toen een half uur bezig geweest om eens ergens bij dat huis te komen, maar de bebossing en braamstruiken e.d. werd alleen maar dichter en dichter. Dus ik moest wel via de voorkant, dat werd dus weer een half uur terug door die boesboes kruipen hahahaha.
Maar zo gezegd zo gedaan. Via de voorkant, snel het paadje in. Gelukkig was dit ook goed begroeid, dus ik was snel uit het zicht.
Maar helaas, echt alles was dicht. Luik voor het raam. Achter bij de schuur was alles dicht. Kon met geen mogelijkheid er in komen en breken doe ik niet.
Dus straat en coords opgezocht op m’n telefoon en thuis in m’n Google Earth  neer gezet en gedacht: Als ik daar weer eens in de buurt ben dan ga ik weer eens checken 😀 .
En zo zijn we meer dan een jaar verder. Kwam ondertussen nog steeds niet daar in de buurt, dus helaas kon ik niet checken..
En toen kwamen er foto’s van een huisje online. Oh dat ziet er leuk uit zeg. Dus na vraag gedaan en na een tijdje kreeg ik te horen dat dat huisje dus daar was. DAAR op de plek waar ik een jaar geleden dit dus vond hahaha.
Ja dat kan natuurlijk ook eens gebeuren he. Dat een ander hem vind en dat ie dan wel open is.
Dus nu eindelijk er heen gegaan. Was alleen nog wel ff zoeken naar die ingang. Liep er ook zo aan voorbij hahaha. Maar toen zag ik hem en toen zag ik ook dat ie geblokkeerd was door iets aan de binnenkant.
Maar 2 meter hoog klimmen en door een smal gaatje proppen ging me nog redelijk goed af 😛 .
En eindelijk was ik binnen. Veel zooi, maar tussen de zooi toch ook nog wel een paar hele leuke dingen die ik mooi op de foto kon zetten 😀 .

Bezocht: Mei 2018

Gallerij