Maison Seule

Een klein en apart huisje, dat toch minstens 3 jaar er zo verlaten bij ligt. Nog geen decay binnen, maar er is wel al een lekkage op het dak, want in de slaapkamer zaten al goede vochtvlekken in het plafond.
Ik was hier al in de vroege ochtend.. Nog beetje duisternis buiten en helaas ook veel bewolking. Ben hier 2 uur geweest en normaal voel ik me niet echt op m’n gemak in dit soort goed aangeklede huisje, maar hier was het anders.. Het enige wat ik heel apart vond was dat er toch minstens 3 klokken aan het tikken waren.. 2 er van heb ik de tijd gezien en die stond 1 uur verder dan nu, dus nog in zomertijd.. Dat vond ik wel heel erg apart.. Net alsof het wou vertellen dat ook al staat het leven stil, het toch gewoon doorgaat???

En het was ook best wel moeilijk om hier foto’s te maken.. Het ene was donker en andere dingen waren weer te licht, maar voor zover ik zie vind ik dat m’n foto’s toch wel weer goed gelukt zijn :).
Volgens mij heeft er een oud vrouwtje gewoond zo aan de bekleding van het huis te zien. Veel prulletjes en beeldjes en dan die ene slaapkamer. Volgens mij zou elk meisje uit de jaren 60 wel zo’n kamer willen hebben, wat zag dat er gaaf uit zeg :D.

Bezocht: November 2014

Gallerij