Maison Sex, Drugs, RocknRoll

maisonsexdrugsrockroll08

My Goddd!!!!
Ik weet niet wat hier gebeurt is.. Maar hier hebben ze goed huis gehouden zeg.. Had foto’s gezien en voor zover ik zag, zag dat er toch netjes uit. Sommige ruimtes zagen er niet rommelig uit, maar toen ik binnen stapte schrok ik toch wel. Jeetjemineetje. Leek wel of ze echt alles overal uit getrokken hadden e.d..
Ik had een foto gezien van een slaapkamer, maar die kende ik niet meer terug, wat een bende zeg.
Maar ondanks dat toch nog wel redelijk wat fotootjes kunnen maken.
Wel zonde dat er mensen zijn die echt alles overhoop halen en lopen te jatten. Dit zullen echt heus niet alleen urbexers zijn, maar ook de gewone mens..
Daarom moet men voorzichtiger zijn met het rondbazuinen van locaties.. Je weet nooit wie er mee leest op fora en/of facebook e.d..
Ze zeggen dat ze net beginnen met urbexen, blablabla.. Maar ondertussen kunnen het ook antiekhandelaren zijn om het antieke spul uit huizen vandaan te jatten of gewone dieven die wel wat andere waardevolle spullen mee kunnen jatten of gewoon jongelui die zich vervelen en lekker de boel gaan lopen slopen..
Heb gewoon respect voor de gebouwen. Hou de locaties voor je en deel ze alleen met mensen waarvan je zeker weet dat ze goede bedoelingen hebben en niet zomaar met Jan en Alleman..

Bezocht: Februari 2016

Gallerij