Maison Valerie

maisonvalerie07

Godsamme zeg..
Ga je 2 weken geleden naar een locatie. Krijg je info dat je door poortje moet en dan kan je zo via een raam erin..
Kom je aan en wat zie je??? Alle ramen en deuren dicht geschroefd, op 1 deur na en daar ga ik natuurlijk aan duwen en trekken, maar helaas. Ik kreeg er geen beweging in. Zal wel niet sterk genoeg zijn of te veel last gehad van mn arm/schouder/rug op dat moment dat het voor mij dus vast zat en misschien voor een ander niet :(.
Maar goed. Weekend nadat ik was, waren er dus mensen geweest….
Via die deur die ik niet open kreeg :/..
Godgloeiende…
Ok… Eerstvolgende keer ga ik er heen.. Innerlijk hoopte ik dat er verders niemand er heen zou gaan en dat de locatie zo onaangeroerd bleef..
Maar vanmorgen om 7 uur stond ik er weer.
Poortje dicht…… Superblij dat ik mn touwtje bij had. Touwtje ?? Ja een touwtje hihi.
Ooit dat idee te horen gekregen van lieffie. Hij wilde graag dat ik een zwaar en toch ook wel groot statief zou nemen.. Hmmmm, das alleen maar sjouwwerk, maar goed, m’n armspieren worden er wel beter van hahaha.
Maarrrrr….. Zo’n statief is hartstikke handig om op te staan joh… Ja, echt waar… 😀
Touwtje om statief, statief uitgeklapt (niet in de hoogte, maar die 3 pootjes uit elkaar, draaikop op z’n kant en je kan er zo op staan, toch een mooi opstapje van bijna een meter) en ik via mn statief gaan klimmen over dat poortje en via touwtje mn statief naar me toegehaald.
En jaja, de deur van 2 weken geleden was nu ook met een dikke plaat dichtgeschroefd en daarboven met prikkeldraad afgezet.
Godsamme dekelere zeg.. Bahbah…
Dus ik weer naar huis……  🙁
Tommy aangezet op THUIS en ja natuurlijk, moet eerst weer via rare polderweggetjes naar de snelweg.. Omleidingen, verkeerd gereden. Had er echt totaal geen zin meer in. Zat zelfs te denken van zal ik stoppen met Urbex.
En zo rij ik in een of ander raar dorpje. En ineens zag ik een stukje dak door de bossen heen. Hmmm, wat is dat ?? En wat kom ik dus onderweg tegen?? Een leuke nieuwe locatie 😀 hahaha. Althans denk en hoop ik wel.
Ik doop haar: Maison Valerie (stonden 2 kommetjes met de namen Valerie en Christan erop..
Dat maakt mijn dag toch weer goed hihi :).

Bezocht: November 2015

Gallerij