Maison de Brauwer

Een oud huisje. Ik kwam hem per toeval tegen. Ik reed in deze straat en zag dus een huisje wat urbex leek.. En ik kon zo gauw niet omkeren, dus een stukje verderop gedraaid met de auto en terug gereden en wat zie ik ineens, wat ik dus via de andere kant niet zag, een ander huisje wat echt urbex leek..
Eerst die ene bekeken, maar dat was een hof met een hoog hek er voor en het was te druk om daar ff over heen te klimmen, dus die aangevinkt op m’n telefoon en teruggereden naar die andere..
Even zoeken waar het nou was zeg.. Oh daar.. Achter die bosjes.. Dus auto stuk verderop geparkeerd en op goed geluk met m’n cameraspullen er heen. Het zag er dicht uit. Rolluiken naar beneden. Hmm, dat betekent dat het toch ook wel donker is binnen..
Eerder deze dag had ik ook een ander huisje gevonden die echt vol zooi lag, dus dacht eigenlijk dat dit ook wel het geval zou zijn… Maar goed, toch een rondje om het huisje heen gewandeld, alles beetje bevoeld of er iets open was of ergens beweging in zat. En yesss, een klein gaatje waar ik gelukkig door heen paste.
En toen stond ik binnen en dacht echt.. WOOOOOWWW!!!. What the ffff… En dit vind ik.. Helemaal in m’n uppie.. Oooooh geweldig 😀 .
Eerst voorzichtig een Hallo geroepen, want ja, je weet maar nooit natuurlijk. Ondertussen beetje rond gekeken, maar hmmm, als hier iemand woont dan ben ik toch echt gek..
Een dode vogel op de trap en die ligt er toch al een tijdje.. Spinrag bij ramen en op spullen e.d.  en heel veel stof.. Geen decay, maar er is ook geen lekkage van een kapot dak e.d. en verder is echt alles potdicht, dan kan het weer weinig decay brengen in huis he..
Boven was het toch wel goed donker met die rolluiken dicht. En 1 bed was helemaal onder het plastik. 1 ander bed voor de helft en een 3e bed niet.  Het was er overal nog redelijk netjes, al kon je wel zien dat er wel overal in gesnuffeld is naar kostbaarheden denk ik.
En toen beginnen foto’s te maken. In de gang zag ik een paar enveloppen met de naam van de persoon. Een vrouwennaam.. Denkelijk heeft hier dus een vrouwtje gewoond en toch ook wel al een oude, aangezien er een bed beneden achter de eethoek staat. Dus misschien slecht ter been of ziek ??? Op sommige enveloppen stond ook geschreven dat een persoon af en toe een bericht achter liet voor degene die er woonde.
De kalender stond op januari 2012.. Ok, geen huisje van 30 jaar verlaten, maar toch wel 5 jaar verlaten.. Of de persoon in kwestie nu overleden is of in een verpleegtehuis zit kon ik zo gauw nergens uit opmaken.

Bezocht: Oktober 2017

Gallerij