Manoir de L’Avocat

Een mooi oud landhuis. Hoe lang het er al zo bij staat weet ik niet, maar toch wel al een tijdje zo te zien aan de binnenkant van sommige ruimtes.
Was nog ff schrikken toen ik op het terrein kwam, want er liep een bewaker rond.. Een gans…. En ik hou niet van ganzen.. Die maken herrie en kunnen gemeen pikken/bijten e.d.. Dus met een mooie grote boog er om heen gewandeld en meneer de gans heeft me mooi niet gezien of gehoord 😀 .
Eenmaal binnen hoorde ik gepraat.. Er waren mensen boven.. Dus ik zachtjes de trap op en merkte op dat hun nog een verdieping hoger zaten. Dus ik ben een kamer in gegaan en ben gaan beginnen met foto’s maken.
Op een gegeven moment hoorde ik wat en keek om het hoekje en zag een man met telefoon foto’s maken van de kamer naast me en daarna waren ze weg.. Zouden ze geschrokken zijn van me ???
Maar goed, ff lekker bezig geweest daar. Wel irritant licht met de zon die mooi naar binnen kwam gluren, dus vind sommige foto’s nou niet echt mooi geworden 🙁 .
Nadat ik bijna klaar was hoorde ik weer ineens stemmen en kwamen er 2 vrouw en 1 man binnen gewandeld. Ik ken ze niet (voor zover ik me herinner), maar 1 er van herkende mij wel van fb denk ik, want ze vroeg of ik weer gezellig alleen was.. 😀 .
Maar goed, ik was toch klaar, dus nog ff buiten een rondje gedaan om het gebouw heen en weer naar huis toe 😀 .

Bezocht: Maart 2019

Gallerij