Manoir L’Aquarium

manoirlaquarium14

Een klein landhuisje, maar volgens mij was het toch wel een apart huisje.
Ipv dat er gewoon een woonkamer is zoals in elk normaal ander huis, was dat hier juist weer niet. Althans niet dat ik vond. Een kleine ruimte, een hal, een kleine keuken, maar geen deur naar een grote woongedeelte.
Dus ik loop om via buiten naar die kant en daar zat een aparte deur in naar een woonkamer, maar met een apart badkamertje.. Heel raar.. En er achter was ook een soort van rusthuisachtigiets. Dus denk dat het wel bij elkaar hoorde en dat mensen daar tot rust konden komen of iets dergelijks..
Al kwam ik er niet echt tot rust..
Had eerst dat landhuisje gedaan en toen ging ik naar dat rusthuisje er achter en ik liep helemaal naar achteren, wilde een foto maken van iets, dus je hoort m’n camera klikken en ineens hoorde ik een hoest…………………………………..
Pffftt…. Moet dat nu…… Dus ik toch daar maar weer weggegaan. De hoest die ik hoorde kwam toevallig uit een kamer waar de deur van dicht was.. Ben ik ff blij dat ik altijd dichte deuren dicht hou hahahahha 😀 .
De andere kant van het gebouw bekeken en ik stond boven en wilde net naar beneden lopen en toen wandelde de persoon die gehoest had voorbij. Hij zag me niet.. Dus ff blijven staan tot ie weg was en toen ben ik ook maar weer weggegaan.

Bezocht: Juli 2016

Gallerij