Manoir von Duchess 2

manoirvonduchess05

Een oud huisje ergens in Belgie. Bij Arno stond ie hoog op het lijstje en ja ik ben niet zo moeilijk he, dus revisit 54 van de afgelopen 6 jaar is nu eindelijk gedaan hahaha..
Hier in Januari 2015 al eens geweest en toen was het nog heel erg mooi. Jeetje wat een verschil met nu. Leeg gemaakt, zooi overal, maar toch nog wel een paar leuke dingetjes die op de foto kunnen :).
Schrok ik me nog de pleures ook toen we binnen kwamen.. We kwamen op het terrein en het zag er al anders uit als toen ik er eerder was. De voordeur was dicht gemaakt met een ijzeren hekwerk. Een raam was kapot, maar daardoor wilde ik toch niet naar binnen, want ik hou niet van glas. Maar een rondje er om heen en we zagen een ingang..
Eenmaal binnen hoorde ik ineens een fluitje.. Kuttttt, wat is dat ????
En toen een kuchje en toen gepraat.. Godsamme zeg, stonden daar gewoon 3 urbexers stil te staan hahahaha.. Hart zat in m’n keel (dat heb ik toch nog niet gehad op een locatie hoor hahaha).
Maar het waren Anicka, Steven en Dorus. Klein babbeltje gedaan en hun waren net klaar, dus gingen weer weg en hadden we het huisje voor ons zelf alleen :).

Bezocht: Oktober 2015

Gallerij