Mold House

moldhouse12

Een heel oud huisje midden in een woonwijk. Echt heel apart.. Allemaal nette, bewoonde huizen en dan staat dit er tussen. Verstopt achter struiken, takken en bomen.
Ik heb een verhaal gehoord over dit huisje, maar ik weet alleen niet of het echt waar is, maar het zou best wel eens echt gebeurt kunnen zijn..
Dit huisje werd ontdekt door urbexers, zoals zoveel huisjes. Andere urbexers gingen er heen en op een dag werden er een paar betrapt door de geloof ik zoon van de eigenaresse die er heeft gewoond. Nu blijkt dat de eigenaresse dus nog steeds leeft, maar gewoon al jaren in een verzorgingstehuis zit en dat dus de zoon de verantwoording had om voor haar lieftallige huisje te zorgen.
Maar ja, buren zagen mensen er heen gaan en gingen dus informeren bij de familie van het huis en zo is de eigenaresse er achter gekomen hoe haar lieftallige huisje er tegenwoordig uit ziet en is dus behoorlijk boos op haar zoon.
Ja. dat zou ik dus ook zijn, want het huisje is gewoon echt aan alle kanten nat. Het dak lekt, ze hebben in de grote slaapkamer gewoon een zeil neer gelegd over de vloer om het water op te vangen, maar ja, hoelang staat dit er al zo ???? Dat water blijft daar natuurlijk niet op liggen en zoekt een weg naar de zijkanten om alsnog naar beneden te druipen.
Het huisje is gewoon groen en zwart van de schimmels. De paddenstoeltjes groeien aan de houten planken van de trapleuning.
Mooi, maar zo zonde, want het is nu gewoon wachten tot het als een spons in elkaar zakt.

Bezocht: Januari 2017

Gallerij