Pornhouse

Pornhouse

pornhouse09

Pornhouse.. Wat een naam.. En alleen maar vanwege de vele blote dames op papier die er rond liggen en hangen haha.. Of dit nou een oud vies mannetje was of een jong vies mannetje, ik weet het niet, maar het huisje zelf was hartstikke gaaf :D.
Maar ik was hier alweer lekker vroeg.. Had al verschillende verhalen gehoord.. Boze buurtjes die opletten, huisje die verkocht is, mensen die betrapt zijn.. En ja, daar hou ik allemaal niet van..
Eigenlijk stond deze op de planning voor volgende week, maar ja, als tie verkocht is, wanneer komen de nieuwe eigenaars er heen om er wat aan te doen.. Dus voordat het echt niet meer kon ging ik mooi op een zaterdagochtendje er ff rap heen :D.
Had ondertussen gehoord dat Gert en Ad ook er heen gingen dus we hadden een soort en met een beetje van afgesproken.. Alleen de tijd was totaal anders hahaha..
Ik stond dus tegen half 8 met m’n autootje ergens langs de donkere weg. Moest nog ff een stukje wandelen en onderweg eerst genoten van alles wat je dan hoort, maar niet ziet..
Een uil die oeh………..oeh deed…..
Vogeltjes die fluiten….
Een haan die kraaide…..
Een paar hinnikte in de verte……
Heerlijk……
En toen kwam ik bij het huisje.. Door de tuin, over het bevroren gras zo zachtjes mogelijk naar de ingang toe en toen stond ik binnen…
Beetje koud binnen en heel erg donker.. Maar een half uurtje later kwam er al licht binnen en ben ik rustig aan begonnen met foto’s maken :D.
Beneden begonnen en toen naar boven.. Ongeveer uurtje bezig geweest en ondertussen hoorde ik de haan niet meer kraaien, maar wel elke keer een paar ganzen schreeuwen.. Die zaten heel dicht bij zag ik.. Bij de buurtjes… :/
En ik was net klaar boven en ik wilde weer naar beneden gaan…..  En toen hoorde ik weer die ganzen.. En een deur open gaan.. En daar kwamen Gert en Ad binnen gewandeld.. Ik bleef doodstil boven aan de trap staan…
Ze keken een beetje rond en wilden toen hun camera’s uitpakken.. Ik deed heel zachtjes een paar stappen naar beneden zodat ik ze kon zien.. En toen riep ik: He wat moet dat??
Hahahahahahhahaah.. Jullie hadden hun gezicht moeten zien hahahhahahahaha :D…
Gelukkig konden ze er wel om lachen hihi.
Nog ff gebabbeld en toen afscheid genomen, want ja, ik was ondertussen wel klaar..
Spulletjes in gepakt en toen heel zachtjes weer naar buiten.. En gelukkig hadden de ganzen en zwanen andere bezigheden, want ze waren muisstil toen ik er voorbij schoof :D.

Bezocht: Januari 2015

Gallerij