Rocking Manor

rockingmanor01

Een klein landhuisje.. Een huis noem ik het niet, want ik vind het toch nog wel groot eigenlijk.. Al ziet het er wel knus uit.
Maar goed, een apart huisje.. En volgens mij is het pas verkocht, want er hing zo’n leuk bord buiten met dat er op.. Hmmmm… Toch was ik nieuwsgierig, dus in het donker toch gekeken en gevoeld of er misschien toch nog wat open was. En ja, gelukkig wel.
Eenmaal binnen voelde ik me niet echt op m’n gemak. Weten dat het verkocht is en dus ook weten dat er echt elk moment iemand binnen kan komen..
Toch ff gewacht tot het een klein beetje lichter werd, maar veel geduld had ik niet. Al de geluiden die ik om het huis heen hoorde vertrouwde ik niet.. Buren die in de auto’s stapten en buiten liepen of auto’s die aan kwamen rijden.. Moeten ze hier wezen of rijden ze door ???
Dus met een beetje duisternis toch alvast begonnen met foto’s maken. Dan die ISO maar wat hoger gooien.
Toen het wat lichter werd kon ik ook wat meer dingen zien. Hmmm, ziet er toch een beetje anders uit dan op de eerdere foto’s die ik gezien heb.
En vuilniszakken vol zooi. Ruimtes die vol stonden met spullen..
Nee, laat maar.. Heb de ingang weer opgezocht en ben weer naar buiten geglipt..
Eenmaal buiten zag ik ook de buitenkant.. Woooww, dat ziet er wel heel prachtig uit.. En ooh, wat een mooi, groot, blinkend kettingslot aan de voordeur zeg……
Hopelijk kunnen de nieuwe bewoners hier nog wat moois van maken 😀 .

Bezocht: Januari 2017

Gallerij