Villa Pharma

Villa Pharma

Een leuke villa, gevonden door Michelle en ze wilden hem met ons (Daan, Yannick en ik) wel ff checken :D. Daar zeggen wij geen nee tegen natuurlijk.
Aan de buitenkant ziet het er leuk uit. Beetje door raampjes gegluurd en binnen zag het er leeg, maar modern uit. Maar we wilden toch ff binnen neuzen. Michelle en ik konden via de zijkant door een deurgaatje naar binnen glippen. Daar binnen gekomen zagen we dat dat gedeelte van een apotheek is geweest en via een gangetje verder konden we het huis binnen komen.
Helaas toen wij dat deden zag een buurtbewoner dat en toen we dus weer buiten kwamen om de mannen te halen, vertelden ze ons dat en hebben we het maar ff afgeblazen.

Alleen was dit de laatste locatie van de ochtend en Michelle bracht mij weer naar mijn auto. Ik zei gelijk dat ik nog wel ff ging gluren bij de villa en eventueel nog wat foto’s zou nemen als het lukte en dan zou ik het doorgeven :).  Zo gezegd, zo gedaan. Niemand meer te zien bij de villa. Deur stond nog steeds op een kiertje en ben alleentjes naar binnen gegaan. Wel spannend, maar toch ook wel weer doodeng hoor. 

Bezocht: September 2011

Gallerij

Leave a Reply