Villa Canon

Villa Canon

villacanon05

Een doodnormaal huisje ergens in een wijk van Belgie.. Op het 1e gezicht zou je zeggen dat er gewoon nog iemand woont, maar aan het kapotte raampje kan je zien dat er iets mis is.. Het huisje is verlaten.. De een zegt 6 maanden, omdat dit ook zo lijkt, het is nog zo mooi schoon, al hangen er genoeg spinrag, maar ja, net zoals Maison le Petit Vaisselles is ook dit huisje goed dicht geweest tegen de ongure dingen van buiten.. Geen lekkages, geen kapotte dingen, behalve nu dat een kapot raampje en vliegen de blaadjes naar binnen.
Waarom de buren er nix aan doen weet ik niet, maar weet wel dat de buurman het niet grappig vind dat er urbexers binnen zitten.. Dus deze in de hele vroege ochtend op mijn planning gezet. Zo vroeg, zodat ik zeker wist dat de buurman nog sliep..
7.15 uur was ik er met Bram.. Eventjes een uurtje wachten.. In die tussentijd wel visite gehad, maar gelukkig van andere urbexers :D.. Zoals Renilda en partner (deze kende ik nog niet) en even later van Roman (Casual) en zijn maat Perry, de 1e kende ik al wel van naam van facebook en dan is het altijd extra leuk als je elkaar eens in het echt tegen komt :D.

Bezocht: December 2013

Gallerij