Villa Division Bell


Een leuk huisje waar ze denkelijk toch wel gek zijn geweest op de radiozender Studio Brussel hahaha.. Naja, als er maar muziek is toch.
In sommige ruimtes was het wel een beetje een zooitje, maar in andere ruimtes was het weer leuk.
En dan ben je boven bezig op een kamer bezig met foto’s maken en dan hoor je ineens iets buiten. Staat de buurman buiten in de tuin. Wat takken weg te knippen, want het was behoorlijk een boesboes waar ik door heen moest. En hij stond maar te roepen.. Heeeelaaaaa, heeelaaaaaa.. Kom maarrrr..
Euh.. Ok….. Of tie het tegen mij had weet ik niet, want ik was toch al een tijdje binnen en meestal als je ‘betrapt’ dan komen ze gelijk achter je aan en niet pas een half uur later.. Dus ik bleef gewoon netjes op de plek waar ik stond en ging maar gewoon door met foto’s maken met af en toe ff naar buiten gluren.
Na een tijdje ging de meneer weer weg en ben ik beneden nog wat foto’s wezen maken..
En toen was het tijd om weer weg te gaan.. Maar ik wou toch echt niet via die kant gaan, want wie weet stond die man nog wel ergens bij z’n eigen tuin of op te letten ofzo.. Dus via de andere kant onder een hekketje door gekropen en zo stond ik alsnog buiten 😀 .

Bezocht: Augustus 2019

Gallerij