Villa Germaine

Een leuk huisje. Een beetje rommelig, maar toch wel heel erg leuk 🙂 .
Hoe lang het al verlaten is weet ik niet, maar de brand die er is aangestoken is nog maar sinds enkele maanden.
Ik denk dat er nog wat zwervers of iets dergelijks in het huisje hebben gezeten of misschien soms nog wel eens zitten, want 1 bed zag er wel zo uit als of het beslapen was en dan de paar lege flesjes bier er naast viel helemaal op.
Maar gelukkig was er nu niemand toen ik aan kwam. Echt vroeg was het niet, ik was eens wat later en hoopte op wat fatsoenlijk licht binnen en jaja, natuurlijk kwam de zon er bij en daar heb ik soms echt zo’n hekel aan, zeker in huisjes. En de kant waar de rolluiken dicht waren, was natuurlijk net aan de schaduwkant en de kant waar alles open stond daar kwam de zon op.. En das dan soms best rottig fotograferen, maar het is toch wel redelijk gelukt, al kwam ik er toch ook wel thuis achter dat m’n lens een beetje vies was hahaha..
En dan ben je lekker bezig en af en toe hoor je wel eens een auto in de verte rijden en ineens hoor je dat er een tractor wel heeeeeel erg dichtbij het huisje in de buurt komt.. En ik stond boven, dus voorzichtig om het hoekje gegluurd en een of andere boer was dus met z’n tractor en aanhanger vol grond op het terrein en was z’n aanhanger aan het leegkieperen.
Ok dan.. Naja, zolang die buiten blijft vind ik het prima.. De man is na het leegkiepen weer weggereden en zo kwam hij een paar keer af en aan rijden en ik was net bij m’n auto toen hij weer dat straatje in kwam rijden 😀 .

Bezocht: September 2017

Gallerij