Villa Laverdure

villalaverdure02

Een heel leuk huisje.. Aan de buitenkant ziet ie er mooi uit, maar van binnen ook. Had die al een tijdje op m’n lijstje staan en eindelijk ging ik er eens heen.
En heb gemerkt dat ze toch volgens mij een beetje bezig zijn in dit huisje. De eerdere foto’s die ik er van zag hadden namelijk open ramen en toen ik er was, waren alle ramen dichtgemaakt met een of ander iets. Er waren ook nieuwe radiatoren aangebracht in de woning, maar hoelang dat al is weet ik niet, want op de eerdere foto’s zijn die ook al te zien.
En….. De kachel deed het.. Het was boven lekker warm toen ik aan kwam.. Dacht eerst dat dat kwam door de spanningen, want het is natuurlijk altijd hartstikke spannend als je zo’n verlaten huis binnen wandelt. En bovendien waren alleen de radiatoren in een slaapkamer en in de badkamer aan, die voelde althans warm aan, de andere niet en op zolder en beneden was het nog steeds ijskoud en ook was het overal gewoon nog hartstikke stoffig en veel spinrag te zien en gewoon een bende e.d..
Maar doordat ik merkte dat de kachel dus aan stond voelde ik me eigen niet zo meer op m’n gemak en ging dus maar ff snel door met wat fotootjes maken om daarna heel gauw weer naar buiten te gaan.. En naar buiten gaan ging nog rapper dan ik eigenlijk dacht..
Ik kwam namelijk nog een deur tegen toen ik weer richting de uitgang liep.. Die had ik niet eerder opgemerkt en gelukkig maar, want toen ik die probeerde te openen ging er ineens een alarm af en zo was ik dus binnen 2 tellen buiten. Eenmaal buiten was het alarm opgehouden om na een tig aantal seconden nogmaals aan te gaan om na weer een tig aantal seconden weer uit te gaan.. Of tie daarna nog eens gegaan is weet ik eigenlijk niet, want ik was ondertussen alweer stevig aan de wandel naar IeTie om richting huis te racen :D.

Bezocht: Februari 2016

Gallerij