Villa Marliere

villamarliere03

Een klein bijna leeg huisje. Met een leuke garage er naast.
Ik reed langs en zag een poort.. Die leek dicht. Ok.. Auto parkeren en dan eens zien hoe ik daar achter moest komen.
Ik parkeer, ik wandel een stukje en ik zie een soort van gat in de haag. Dus ik sprint er door heen.. Naja, sprinten…. Ik werd gelijk tegen gehouden door diverse kleretakken. Met veel gevecht en geduw kwam ik eindelijk door die takkenhaag heen. En dan sta je in de tuin en kijk je naar de poort en zie je dat ie op een kier staat..
Ja, begint alweer goed hahaha..
Ik zie het huis en een toch wel leuke tuin. Staat een of ander chalet in de tuin. Echt gaaf..
Ik zie een deur, maar hij lijkt dicht. Maar omdat ik nieuwsgierig ben naar het chalet ga ik eerst daar heen en daarom de hoek zie ik ook gelijk een open raam in het huis. Ok, ingang gevonden 😀 .
Chalet was klein en kon er niet veel mee. Dus toen maar naar binnen via het raam. Toch wel wat voorzichtig, want 2 werken geleden heb ik een ongelukje gehad met m’n knie en die was dus nog een beetje geblesseerd. Ik kan wel lopen, maar door m’n hurken gaan doet nog goed zeer, dus moest toch een beetje voorzichtig doen. Maar eindelijk stond ik binnen 🙂 .
En dan zie je de deur waar je langs liep en ja hoor, die staat ook op een kiertje hahahaha..
Goed begin van het nieuwe jaar joh hahaha..
Maar goed, huisje bekeken, was wel leuk. Kon alleen geen ingang vinden naar de garage.. Nog eens terug gaan om eens beter te checken 🙂

Bezocht: Januari 2017

Gallerij