Villa Mosbad

villamosbad06

Hier al een paar keer bij geweest. 1 x toen was het helemaal dicht en stonden er diverse dozen in de woonkamer. Net of ze aan het opruimen waren. Is het nou urbex of niet, dacht ik ???
Toch maar laten doen tot ik hoorde dat het weer open was en toch echt urbex zou zijn.. Hmm, dan toch nog maar eens gluren als ik er in de buurt zou komen, maar toen ik weer eens ging kijken stonden er ineens allemaal nieuwe hekken om het terrein heen ?? En er liepen ook mensen op het terrein..
Ok, laat maar weer doen..
Tijdje nix meer er van gehoord en poef, toen kwamen er weer foto’s.. Godsamme zeg.. Nu wil ik toch wel eens weten hoe of wat.. Ja, toch echt urbex.. Ok, dan maar ff gluren met Angelique en Ron als we daar toch in de buurt zijn en ja, nu was het open.. Veel kapot vergeleken met de 1e keer toen ik er was en dat was toch alweer een paar jaar geleden. Zo zonde.. De trap is wel gaaf.. De sauna is ook vet en het huis zelf ziet er prachtig uit aan de buitenkant 😀 .
Schijnbaar moeten het toch wel rijke lui geweest zijn die hier gewoond hebben, want woow, echt zo groot en mooi en dan ook nog eens een buitenzwembad 🙂 .

Bezocht: Mei 2016

Gallerij