Villa Peri

Villa Peri

Dit was onze 1e, echte, gemeubileerde locatie die wij vonden, dit was in augustus 2009. Perry was hier zo trots op dat hij al die tijd zijn mond over deze locatie gehouden heeft en ik ook. Zo mooi huis, zulke mooie spullen :D. Het leek net of de mensen elk moment terug konden komen om de rest van de boel op te ruimen, wat ook bijna wel kon kloppen, want toen was het huis net 2 maanden verlaten.

Ondertussen al een paar keer langs gereden en elke keer zag de buitenkant er het zelfde eruit, maar toen stond er ineens een Te Huur-bord erbij en dus lieten we hem doen. Maar nu voelde Perry weer wat kriebelen en wou weer langs ZIJN huisje. En jeetje zeg, het stond er nog en het Te Huur-bord was weg, maar toch klopte er iets niet. Geparkeerd en rond gekeken en ja zeg, het is nog steeds verlaten.
Alleen behoorlijk overhoop gehaald van binnen. Alle meubeltjes e.d. die er stonden zijn praktisch allemaal verandert of sommige dingetjes zijn zelfs weg. Zo zonde dat jeugd en/of zwervers e.d. dit zo verzieken voor ons :(.

Bezocht: Mei 2011

Gallerij

Leave a Reply