Villa Serenite

Villa Serenite

villaserenite12

Een verborgen huis in de bossen van een hele grote tuin.
De naam die nu rond gaat van deze locatie is Hidden Villa en ik heb hem Villa Serenite genoemd. En daar zal ik wel veel commentaar op krijgen, want zoals de meeste dan zullen zeggen: Hij heeft al een andere naam en volgens de oude urbexregels moet je de 1e naam gebruiken..
En ja, daar hebben ze gelijk in.. Hij heeft al een andere naam.. En dat is namelijk Villa Serenite :D..
Deze locatie al 4 a 5 jaar in mijn Google Earth staan.. Zo’n 4 jaar geleden er ook al eens voor gestaan, althans voor de poort met een paar andere urbexers en die zeiden dat het helaas geen locatie was.. Zo groen ben ik gelukkig niet meer en tegenwoordig ga ik dus gewoon kijken of het echt wat is, maar toen geloofde ik deze personen en heb er geen aandacht meer aan besteed (kutkutkut @#$@#$ godgloeiende)..
Wel eens een keer langs gereden, maar in mijn herinnering leek die poort toch echt tig keer zo groot hahahaha. Laatste tijd ook wel een beetje gegroeid met mijn klimkunsten natuurlijk vergeleken met jaren geleden hahaha :D.
Maar goed, die serre kwam me heel bekend voor en ben dus gaan neuzen naar die Hidden Villa en zo kwam ik er dus achter dat het die ene locatie was. Helaas kan ik daar op internet nix meer over vinden, geen foto’s en al helemaal nix onder de naam Serenite. Ik weet ook niet wie hem toendertijd zo genoemd heeft, maar ik durf te wedden dat een paar van de oudere generatie hem toch wel zullen kennen?????

En ja ja, heb bevestiging van 2 urbexers, 1tje die ongeveer net zo lang bezig is als ik en eentje die het nog langer doet dat deze locatie bestaat als Le Beau Serenite :D.. Die Le Beau heb ik dan weer nooit van gehoord, maar Serenite komt dus niet uit mijn hersenspinsels en bestaat dus echt :).

smurfserenite

Bezocht: Juni 2015

Gallerij