Vogelhuisje

Een inimini-huisje. Was zo gevonden tussen de bestaande gebouwen die al in deze straat stonden. Hij viel gelijk op, ook al stond ie toch verdekt opgesteld.
Gelukkig was ik er al vroeg, want het pad er heen was op een terrein wat ik niet echt snapte.. Normaal hebben buren een omheining rondom hun huis staan ofzo, maar hier dus niet.. De buren keken zo op het terrein van het huisje.. In de schuur stond nog een tractor en nog een redelijke gebruikte ook eigenlijk, dus denk eerder dat de eigenaar een nieuw huisje naast het oude huisje gebouwd heeft ofzo.
Maar ik was dus vroeg.. 6 uur ofzo.. Maar de buurman was ook vroeg.. My godddd.. Moest ik nog ff snel zijn ook, want meneer stond in de keuken naar de wasbak of iets dergelijks te kijken of wat te doen.. Dus snel voorbij wandelen voordat ie zich om zou draaien..
En ik zag toen 1 gaatje, had geen tijd om ff snel te kijken of er wat anders was, dus gelijk tijdens het wandelen m’n cameratas van me af gehaald en door het gat naar binnen gegooid, statief er achter aan en toen ik nog ff snel op m’n knieen naar binnen kruipen.. Zo snel ben ik nog nooit ergens binnen gekomen.. En dan aan de achterkant kom en zien dat er een gigagroot gat in een raam zat waar ik zo naar binnen kon klimmen ipv kruipen 😀 .
Maar goed.. Het word het Vogelhuisje genoemd.. Vroeg me al af waarom.. Maar het huisje is bewoond door tig vogeltjes lijkt het wel.. Hoorde alleen maar vogeltjes tjilpen en krassen en piepen 🙂 .

Bezocht: Juli 2017

Gallerij