Doel 2

Doel Revisit

Doel ligt aan de Schelde, ingeklemd tussen enerzijds een kerncentrale en aan alle andere kanten havens. Omdat de haven van Antwerpen wil uitbreiden moet het hele dorp verdwijnen. Een groot aantal woningen is inmiddels gesloopt, en bijna alles wat er nog staat, is leeg. Een klein aantal dorpsbewoners en krakers verzetten zich nog tegen de sloop, maar de vraag is voor hoe lang?

1e x hier geweest in augustus 2009, nu weer terug en het is nu een stuk stiller als 2 jaar geleden. Alle huizen zijn praktisch allemaal dichtgetimmerd.
We waren hier vanwege een urbexmeeting van het UEB-forum. Oude bekende gezien en heerlijk bijgebabbeld met Yannick, Michelle, Wim, Peter, Koen, Marc, Jan en Guy.
Zelfs bekenden gezien die ik/wij al eens op een locatie tegen kwamen, zoals Paul die ik eens bij Hilarius tegen was gekomen en Neqo die we zomaar in Frankrijk tegen kwamen hahaha :D.  Leuk om eens ff wat langer te kletsen dan ff een vluchtige hoi, namen wisselen en weer verder gaan.
En ook top om weer eens nieuwe urbexers tegen te komen, vele namen, Robin Voetje (:P), Koekendoos (weet ff je echte naam niet meer), Dries, Luc die gewoon nog ff voor 10 minuten hoi kwam zeggen (geweldig), Daniel, Bart (nog bedankt voor de kogels) en nog vele andere. Was een leuke dag :D.. Thnx all :).

Bezocht: Oktober 2011

Gallerij

Leave a Reply