HH2

HH2             GESLOOPT

Een groot verlaten ziekenhuis. Deze stond al een lange tijd bij ons op de lijst, maar elke keer hoorden we dat hij potdicht zat en nu hoorde ik dat ie weer open was. Dus dan toch maar eens gauw even kijken voordat het weer helemaal dicht zit. Ik had al rond gevraagd waar de ingang ongeveer zat en kreeg op het laatste moment nog snel een tip binnen. Door een raampje…. Hmm. Spannend..

Wij op weg, eindelijk aangekomen en jeetje zeg, wat groot. Nu dat raampje zoeken.. Eindelijk gevonden en ja zeg, hebben ze hem afgesloten met een deur, maar toch niet goed, want die konden we zo opzij duwen en voila, we waren binnen :D.
Gelijk doorgelopen naar boven om vandaaruit naar beneden te werken.. En we zijn net boven en kijken uit het raam en wat zien we vlakbij onze ingang???? Een auto met een paar man die aan het inladen waren… Das minder.. Naja, op het gemakje en zo zachtjes mogelijk alle ruimtes gedaan, voor zover ik weet, want we missen de rolstoelen en bedden. Ook nog ff snel het mortuarium gezocht en toen hoorden we de mannen wel heel erg dichtbij. Wij snel weer naar een verdieping er boven om te zien of we via een andere uitweg weg konden en ja, gelukkig wel :D.

Bezocht: Mei 2011

Gallerij

Leave a Reply