HH23

HH23               GESLOOPT

hh23_01

Ook hier met Angelique en Ron naar toe geweest :D. Een groot en oud ziekenhuis. Volgens mij nog niet lang verlaten, want echt oud zag het er niet uit. Wel behoorlijk getrashed van binnen. Maar ondanks dat waren er toch ook wel vele leuke dingen die we op de foto konden zetten gelukkig :D.
Wat ik wel grappig vond is dat er een nieuw ziekenhuis naast staat, die ik jaren geleden al eens zocht, want dat was toen ook urbex, maar dit is nu dus gerenoveerd en het gene wat toen overgebleven was, was dit ene gebouw wat nu dus urbex is haha :D. (snappen we hem nog :P).

Hier was het ook best wel druk.. Zo waren we alleen in het gebouw. Eerst helemaal naar boven toe.. Daar waren we lekker aan het kijken en fotograferen en toen kwamen we de 1e 3 Belgische jongens tegen.. Toen kwamen we een meisje tegen die mij herkende. Het was Elianne en die was met haar vader Gert en maatje Ad op pad en die kwamen we een verdieping lager tegen en hebben daar nog wat mee lopen kletsen :). En er liepen ook nog een stel Duitsers binnen. Was een drukke boel..

Bezocht: December 2014

Gallerij