Institute Modern

Een ziekenhuis waar ik al eens een paar keer aan de deur heb gestaan.. Ik hoorde iets te laat dat ie te doen was en hij was toen net leeggehaald, maar ja, leeggehaalde ziekenhuizen zijn ook leuk, want meestal gaat het toch om de operatielampen en die moesten er nog zijn. Maar helaas, de ingang was dicht…
Daarna nog eens een paar keer terug geweest en elke keer was de ingang die er toen was dicht gemaakt.. Godsamme zeg.. De laatste keer, misschien maandje of nog geen 2 maanden geleden ook geweest en yessss, een opening.. En ik loop daar binnen en ineens hoor ik wat boven.
Nee he, hebben we dat… Eerst wilde ik gewoon door lopen, maar m’n verstand (ja dat heb ik soms) zei wat anders. Dus weer door de ingang naar buiten en toen zag ik onder de poort door 2 schoenen staan.. Hmmmm.. Snel naar de ingang gelopen waar ik het terrein af kon en daar nonchalant de bocht om gewandeld alsof er nix aan de hand was. En toen zag ik daar een meneer in net pak staan, te bellen en te friemelen aan de grote houten poort..
Zo.. M’n gevoel had dus gelijk hahaha. Snel naar Blue en wegwezen..
En ondertussen zag ik dus alleen maar foto’s van deze plaats te voorschijn komen.. Jeeetjeee mannnnn… Dus nu weer geprobeerd. Op goed geluk er heen.. Ingang gevonden en 3 kwartier snel m’n dingetje gedaan daar.
Helaas is m’n pano van de lijkenkamer mislukt 🙁 .  Maar toch vind ik hem wel gaaf ondanks de foutjes die er in zitten 😀 .

Bezocht: Februari 2018

Gallerij