Sanatorium du Basil

Sanatorium du Basil

Een groot en leeg sanatorium.. Is voor zover ik weet nog maar pas leegstaand.. De elektriciteit doet het in ieder geval nog.. Dingen hoor je er zoemen, schuifdeuren die klikken en lichten die spontaan aan gaan en dan liep er ook nog water door waterleidingen heen die soms in de verte net gepraat leek. Ik vond het er doodeng toen ik er binnen liep.
Overal hoorde ik stemmen en voetstappen hoorde ik soms ook, tenminste zo leek het, want als ik stil stond, adem in gehouden om te luisteren, dan hoorde ik alleen maar nix…
Ik was helemaal alleen en begon boven, maar hoe hoger ik kwam hoe zenuwachtiger ik werd.. Hoe meer beneden ik kwam, hoe opgeluchter ik werd, daar waren de ramen die je zo kon openen om er uit te springen mocht er wat wezen..
Door de zenuwen e.d. ben ik ook dingen vergeten volgens mij. Zo kan je ook in het gebouwtje achter het gebouw komen, waar dus de keuken was, maar volgens mij heb ik boven ergens een deur gemist :(..
Maar desondanks was het toch wel een leuke locatie en vind het toch wel stoer dat ik deze helemaal alleen gedaan heb :).

Bezocht: December 2013

Gallerij