Double U

Double U

Toen we hier aankwamen dachten we dat we voor een kleine fabriek gingen kijken. We wisten niet hoe of wat, maar wat bleek, het is ontiegelijk groot. Het gehele terrein is van 1 bedrijf, dus we hebben ons prima vermaakt hiero.
Eerst schrokken we nog, want toen we aankwamen stond er 1 busje en 1 auto van de politie, maar we zagen zo gauw niemand. We hebben het er op gewaagd en parkeerden de auto, pakten de spullen en gingen naar het desbetreffende gebouw. Onderweg erheen zagen we in een ander gebouw diverse politie-agenten rondlopen. We zijn gewoon op het gemakje doorgegaan, ingang gevonden en zijn foto’s gaan maken.
Na verloop van tijd zagen we diverse agenten om het gebouw heen lopen en begonnen we ons wel wat zorgen te maken, je weet maar nooit he. Maar toen we ze eenmaal tegenkwamen, bleken het hele relaxte gasten te zijn en kregen we zelfs een mondelinge rondleiding. We mochten overal komen, als we maar over vanaf bleven (gelukkig is dat ons motto :D) en dat we op moesten passen voor koperdieven, want die bleken dus ook op het terrein rond te lopen. Vandaar dat hun daar dus liepen, om de boel in de gaten te houden.
Met deze toestemming hebben wij dus het gehele terrein en de gebouwen goed bekeken. Wel geheel leeg, ook het kantoor op wat leuke details na, maar ondanks dat hebben we ons prima vermaakt.

Het was ooit een ketelsverwerkingsbedrijf. Het bedrijf produceerde diverse installaties zoals verschillende stoomketels, olie-kachels, boilers, warme lucht generatoren, branders voor gasvormige en vloeibare brandstoffen. En het staat sinds 1983 (als ik het goed gehoord heb van de agenten) al leeg. Sindsdien is er weinig mee gebeurt. Gebruikt door hangjeugd en nu dient een groot gedeelte van de loods en terrein als opslag voor bussen. Wat er mee in de toekomst gebeurt weet ik niet zeker, maar heb gehoord dat ze er een gevangenis van willen maken..

Bezocht: Februari 2011

Gallerij

Leave a Reply