ECVB 2

ECVB revisit

Een grote, verlaten elektriciteitscentrale. Die  werd opgericht ergens in 1913.  De centrale die steenkool, stookolie en aardgas als brandstoffen stookte en energie leverde voor de omringende bedrijven.
Sinds Januari 2010 is het oude gedeelte niet meer in werking en staat er sindsdien verlaten bij. Maar er gelijk naast is nog een gedeelte dat nog wel in gebruik is en levert elektriciteit aan de omliggende bedrijven.

Deze opnieuw gedaan met de UEF-Girls en dit waren: Borgersenco (Tabitha), UPHA-Girls(Francis, Bianca, Claudia), Smockman (Nicole), 66Nicole66 (Nicole) en ik, want de meeste hadden hem nog niet gedaan. Voor Tabitha en mij was het dus een herhaling, wat we helemaal niet erg vonden, want we gingen samen naar boven naar een plek waar we beiden bij de 1e keer nog niet geweest waren.
Doodeng vond ik het.. Heb een soort van dieptevrees.. Ik kan (bijna) overal op staan en dan over een reling kijken e.d., maar als ik ergens op sta en ik kan er doorheen kijken, dan zie ik alleen nog maar de duizelingwekkende ondergrond onder mij en lijkt het net of ik zweef en bij de eerst volgende stap die ik doe lijkt het net of ik naar beneden val.. Maar liep netjes achter Tabitha aan en heb het overleefd. We zijn helemaal tot aan boven geweest om daar nog ff te genieten van het mooie uitzicht wat ECVB geeft :D.

Bezocht: Mei 2011

Gallerij

Leave a Reply