Heavy Metal

Heavy Metal

Een grote staalfabriek die ook nog eens bewaakt word.
Hier met Perry, Erik en Victoria heen geweest. Erik wou hier graag eens heen en ik ook wel eigenlijk. Zoveel leuke foto’s van gezien en we moeten het jaar natuurlijk goed afsluiten he.
We wisten hoe we binnen moesten komen, dus wij de weg nemen zoals we hem doorgekregen hadden. We waren alleen ff vergeten dat het gesneeuwd had. Op zich niet erg natuurlijk, maar aan de andere kant moet je dan dus goed opletten waar je loopt.. En dus ook bedenken dat als je op een stuk weg loopt dat daar ook wel eens een auto van de security kan rijden..
We zijn heelhuids binnen gekomen, we keken onze ogen al uit.. Heavy Metal, ja, met recht heavy, jeetje wat groot.. Iedereen ging gelijk al een beetje z’n eigen gang. Ik ging naar boven, langs een loopbrug naar de andere kant en de andere 3 waren beneden bezig.. Totdat ze dus ineens security zagen.. Toen gingen ze snel naar boven toe, richting mij.. Ik hoorde toen een busje voorbij rijden en tegen de tijd de andere bij mij waren zagen we ineens 3 man aan de andere kant naar binnen komen. Gelukkig stonden wij helemaal aan de andere kant, dus via de trap naar beneden en gelijk naar buiten en maken dat we weg kwamen :D.
Wat een spanning.. Heerlijk zo’n avontuur, mag alleen de volgende keer wel wat later gebeuren ipv gelijk aan het begin, want hierdoor hadden we dus maar weinig foto’s :(.

Nadat we een uitgang hadden gevonden om van het terrein af te komen gingen we op een rustige plek eens even bekijken wat er mis is gegaan en toen zagen we het…


Met sneeuw moet je dus niet op een weg lopen waar auto’s ook kunnen rijden.. De security heeft onze voetsporen gespot.. Ons urbexmotto, only leave footprints, heeft ons keihard verraden.. Weer een les voor de volgende keer :D.

Bezocht: December 2012

Gallerij